Loading...
ROBIN VISSER STICHTING2020-12-30T14:05:48+01:00

Welkom op de website van de Robin Visser Stichting

Op 25 november 2017 heeft Robin een ernstig verkeersongeluk gehad. Hij is aangereden door een motor en heeft hierbij ernstig hersenletsel opgelopen.

Na 9 weken op de Intensive Care van het Sophia Kinderziekenhuis is Robin op 29 januari naar het neuro-revalidatiecentrum Leijpark in Tilburg gebracht. Daar heeft Robin intensieve therapie gekregen om hem ‘bewust’ te maken en dat is gelukt !

Begin juli 2018 is Robin naar revalidatie Rijndam in Rotterdam gebracht. Daar krijgt hij intensieve therapie en werkt hij hard aan verder herstel en zijn toekomst.

De Robin Visser Stichting stelt zich ten doel om geld in te zamelen voor Robin om hem financieel te ondersteunen wanneer er aanpassingen in de woning nodig zijn en/of hulpmiddelen nodig zijn die niet of gedeeltelijk worden vergoedt. De stichting tracht haar doel te bereiken door geld in te zamelen via giften, schenkingen en het organiseren van evenementen en activiteiten !

Informatie over doneren vindt u hier. Sponsor worden? Dat kan ook! Neem dan contact op via info@robinvisserstichting.nl

Volg ook onze facebookpagina voor meer informatie!

DONEREN

Wilt u de Robin Visser stichting steunen met een bijdrage? Dat is natuurlijk geweldig!

Uw donatie kunt u overmaken naar rekeningnummer NL09INGB0008314795 t.n.v. Robin Visser Stichting. Alvast dank voor uw donatie!

Heeft u vragen over doneren of wilt u een grote gift doen? Neem dan contact met ons op. U kunt ons bereiken via e-mail adres: info@robinvisserstichting.nl

Contact

Voor meer informatie over de Robin Visser Stichting kunt u contact opnemen via onderstaande gegevens.

Robin Visser Stichting
Sandra Busweiler
T: 06 – 814 961 81
E: info@robinvisserstichting.nl
KvK-nummer: 71537848

 

Ga naar de bovenkant