Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: Creating default object from empty value in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/themes/goodnews/lib/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Hollandse Heerlijkheid leegt nogmaals fooienpot voor Robin! - Robin Visser Stichting

Hollandse Heerlijkheid leegt nogmaals fooienpot voor Robin!

Het levert een mooi bedrag op van 85 euro!

Wat een verrassing!                                                                                                                                              Hollandse Heerlijkheid in Barendrecht heeft nogmaals de fooienpot geleegd voor de Robin Visser Stichting!
Op 1 november 2018 kregen wij het mooie bedrag van € 85,- overhandigd!
Bedankt Rob & Mandy van der Elst!