Rally levert het ongelofelijke bedrag op van 30.000 euro!!!

Dankzij alle sponsors, privégiften en anonieme sponsors is het schitterende bedrag van € 30.000,- opgehaald! Wij zijn jullie allemaal bijzonder dankbaar hiervoor!

Vorige week is Jeffrey Groenen met zijn rally auto naar Rijndam gereden om daar officieel het ongelofelijke bedrag van € 30.000,- te overhandigen wat hij met de Mountain Summit Rally heeft opgehaald!!!
Toen Jeffrey ons afgelopen april benaderde dat hij een rally zou gaan rijden voor Robin hadden wij nooit verwacht dat het tot het resultaat zou leiden waar we nu staan met de Robin Visser Stichting!
We zijn hem dan ook bijzonder dankbaar voor zijn tips, adviezen en begeleiding met het oprichten van de Robin Visser Stichting!
Ook willen wij Robert Groenen en Pieter de Roos bedanken voor hun inzet bij de Rally! Jullie hebben veel kilometers gereden in een paar dagen en een bijzonder avontuur beleefd!
Dankzij alle sponsors die hieronder zijn vermeld, maar ook anonieme sponsors en privégiften is het schitterende bedrag van € 30.000,- tot stand gekomen! Wij zijn jullie allemaal bijzonder dankbaar hiervoor!