Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: Creating default object from empty value in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/themes/goodnews/lib/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Jaylin, Loraina en Milou halen met hun actie 157,35 euro op! - Robin Visser Stichting

Jaylin, Loraina en Milou halen met hun actie 157,35 euro op!

De meiden hebben meer dan 600 lege statiegeld flessen ingezameld!

2 weken geleden was er al weer een mooi moment voor de Robin Visser Stichting!
Jaylin, Loraina en Milou hebben aan de moeder en het zusje van Robin de opbrengst van hun lege-statiegeld-flessenactie overhandigd!
Begin juli startten de meiden hun actie en ze hebben de afgelopen maanden zeker niet stil gezeten. Zelfs in de zomervakantie werden lege flessen ingezameld!
Meer dan 600 stuks werden er naar de supermarkt gebracht en uiteindelijk hebben de meiden er een bedrag mee opgehaald van maar liefst € 157,35 !!!
Wauw meiden, wat hebben jullie dat goed gedaan!