Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: Creating default object from empty value in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/themes/goodnews/lib/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Albert Heijn Ridderhof schenkt 258 euro! - Robin Visser Stichting

Albert Heijn Ridderhof schenkt 258 euro!

De hele maand september konden emballagebonnen worden ingeleverd voor de Robin Visser Stichting bij Albert Heijn de Ridderhof in Ridderkerk.

De hele maand september konden emballagebonnen worden ingeleverd voor de Robin Visser Stichting bij Albert Heijn de Ridderhof in Ridderkerk.

Onlangs mochten wij een prachtig bedrag in ontvangst nemen van € 258,- uit handen van Eelko Boersma, supermarktmanager van deze vestiging!

Iedereen heel veel dank voor het doneren van de emballagebonnen!
En bedankt Albert Heijn Ridderhof, dat jullie voor ons goede doel hebben gekozen in de maand september!