Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: Creating default object from empty value in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/themes/goodnews/lib/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Meer dan 100 lege statiegeld flessen ingezameld door Dennis! - Robin Visser Stichting

Meer dan 100 lege statiegeld flessen ingezameld door Dennis!

Verrassingsactie van Dennis voor Robin!

Afgelopen maandag werden wij verrast! Er was namelijk een bedrag van € 26,50 gestort o.v.v. ‘Opbrengst statieflessen voor Robin’.

Na enig speurwerk bleek dat Dennis, het klasgenootje van Robin, wel meer dan 100 lege statiegeld flessen heeft verzameld en met de opbrengst ons wilde verrassen! En hij heeft het geld vanaf zijn eigen rekening overgemaakt !

Top hoor Dennis, je bent een kanjer!