Kunst voor de Robin Visser Stichting!

De 10-jarige Roxy en de 7-jarige Roan hebben met hun tekeningen een mooi bedrag bij elkaar gekleurd voor de Robin Visser Stichting!

Roxy is al maanden druk bezig met het maken van mooie tekeningen! Deze verkoopt ze voor de Robin Visser Stichting voor slechts € 0,50 per stuk en dit geld stopt ze in haar prachtige zelfgemaakte spaarpot!
Vorige maand heeft Roxy haar spaarpot geleegd en er zat € 60,- in!

Roan heeft de afgelopen weken ook tekeningen gemaakt en verkocht. Tijdens een tennistoernooi bij RLTC uit Ridderkerk zijn er zelfs tekeningen geveild. Mede dankzij deze veiling heeft Roan een bedrag van € 130,- opgehaald voor de Robin Visser Stichting!

Lieve Roxy en Roan, wat ontzettend lief en goed van jullie! Jullie zijn kanjers!