Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: Creating default object from empty value in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/themes/goodnews/lib/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Jeugdwielertour 3x2 schenkt spandoek aan de Robin Visser Stichting! - Robin Visser Stichting

Jeugdwielertour 3×2 schenkt spandoek aan de Robin Visser Stichting!

Ook mochten wij collecteren op de finaledag!

Dankzij het bestuur van Jeugdwielertour 3×2 mochten wij op de finaledag (18 augustus jl.) collecteren voor de Robin Visser Stichting! Daarbij hebben we het schitterende bedrag opgehaald van maar liefst € 633,40!

Ook heeft het bestuur van 3×2 een prachtig spandoek laten maken voor ons!                                             Nogmaals dank voor jullie hulp en het prachtige spandoek!