Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2762

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3706

Warning: Creating default object from empty value in /home/u41748p37115/domains/robinvisserstichting.nl/public_html/wp-content/themes/goodnews/lib/admin/redux-framework/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Hollandse Heerlijkheid eten en drinken schenkt 110 euro! - Robin Visser Stichting

Hollandse Heerlijkheid eten en drinken schenkt 110 euro!

Fooienpot geleegd voor de Robin Visser Stichting!

Afgelopen maandag heeft de Robin Visser Stichting een mooi bedrag overhandigd gekregen van Hollandse Heerlijkheid eten en drinken uit Barendrecht!

Vanaf juni werden de fooien verzameld en dit resulteerde in een mooi bedrag van € 110,- !
Rob en Mandy, hartelijk dank voor jullie bijdrage!